Rail Crow Oy

Asiantuntevaa, turvallista ja luetettavaa radanpidon palvelua vankalla kokemuksella

Rail Crow Oy

Rail Crow Oy tarjoaa laadukkaita ratainfran kunnossapito- ja rakentamisen asiantuntijapalveluita koko Suomen alueella. Itäsuomalaisena toimijana olemme luotettava ja varma valinta koko Suomen alueelle. Otamme siis mielellämme vastaan toimeksiantoja koskien koko rautatieverkkoa maassamme. Vaikka olemme yrityksenä nuori, on toimintamme takana pitkäaikainen osaaminen ratatöiden alalta. Meiltä löytyy myös asiantuntijan näkemystä konsultointitehtävissä.

Rautatie

Rail Crow Oy pitää ennen kaikkea tärkeimpänä valttinaan rautaista ammattitaitoa rautatierakentamisen alalla, ja toimintamme on aina luotettavaa ja vastuullista. Rautateiden kunnossapito-, tarkastus- ja huoltotyöt ovat erityisosaamistamme ja olemme aiheellisesti ylpeitä toiminnastamme ja työmme jäljestä, jota kelpaa katsella. Suoritamme työmme suomalaisella sisulla, karjalaisella rehtiydellä ja tinkimättömällä, vahvalla ammattitaidolla.

Pidämme tavoitteenamme, että jo lähitulevaisuudessa Rail Crow Oy on tunnettu toimija alan arvostettuna moniosaajana, jonka nimi nousee positiivisessa valossa esille, kun puhutaan rautatieliikenteen turvallisuudesta ja ratainfran hyvinvoinnista.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä →