Rautateiden kunnossapito

Miten ja miksi rautatieverkkoa huolletaan?

Suomessa rautatieverkon ja ratapihojen ylläpito liikennekelpoisena vaatii jatkuvaa työtä ja kunnossapitoa. Jo maamme suuresti vaihtelevat sääolosuhteet eri vuodenaikoina vaikuttavat paljon huollon ja tarkastuksen tarpeeseen. Tämä koskee kaikkia ratoja, riippumatta niitä käyttävän liikenteen määristä. Niinpä junaradat vaativat jatkuvia kuntotarkastuksia ja aina tarvittaessa niin täsmä- kuin määräaikaishuoltoja. Huollon piiriin kuuluvat niin itse radan päällysrakenteet, kuin niiden alla ja ympärillä olevat vahvistetut maa-alueet, sillat ja erilaiset laitteistot, joilla liikennettä ohjataan ja ylläpidetään.

Kunnostajana Rail Crow Oy

Rail Crow Oy huolehtii jo olemassa olevan ratainfran turvallisuudesta, ajanmukaisuudesta ja toimintavalmiudesta. Jokaisen raidealueen toiminnassa säilyminen ja käyttökelpoisena pysyminen on meille sydämen asia. Teemme parhaamme sen eteen, että hyvätasoinen ja laadukas ratainfra mahdollistaisi jatkossakin toimivat kulkuyhteydet kaikkialla Suomessa.

Tarkastamme radan kuntoa ja suoritamme ammattitaidolla kaikki tarvittavat huolto- ja korjaustyöt erikoistarkastuksineen. Tarkastamme ja huollamme luotettavasti erilaiset radan varusteet.

Meiltä sujuvat kaikki tavanomaiset kunnossapitotoimet ja jos tarvitaan erityisempiä tehtävänantoja, otamme niitäkin vastaan mielellämme.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä →