Työpaikat

Oletko kiinnostunut luomaan menestyksekästä uraa rautatiealan yrityksessä? Löytyykö sinulla alan osaamista ja tahto antaa taitosi hyötykäyttöön parantamaan maamme rataliikenteen turvallisuutta ja toimivuutta? Ehkä olet juuri sitä, mitä etsimme.

Avoimet työpaikat

Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro meille itsestäsi, kokemuksestasi töistäsi rautatiealaan liittyen ja minkälaisista työtehtävistä olisit erityisen kiinnostunut.

Toimintamme sisältää monipuolista rautateiden huollon ja rakentamisen ammattitaitoa, ja myös alaa sivuava moniosaaminen on tervetullutta. Koulutamme henkilökuntaamme tarvittaessa sille osaamisen tasolle, jota edellytämme. Pidämme arvossa ahkeruutta, hyvää työmoraalia ja ennen kaikkea kokemuksen tuomaa varmuutta työtehtävissä.

Jos toiveissasi on työskentely nuoressa ja elinvoimaisessa yrityksessä vastuullisen rautatieinfran parissa, siihen voi tulla tilaisuus. Jätä meille avoin hakemus ja kerro tarkemmin, miksi meidän kannattaa valita tehtävään juuri sinut. Odotamme viestiäsi!

Jätä avoin hakemus →

Kesätyöpaikat

Jos rautatiealan työkokemus houkuttelee sinua ja haluaisit tulla meille kesätöihin, ilmoitathan kiinnostuksestasi ja toiveestasi tulla työskentelemään yrityksessämme. Yrityksemme arvostaa myös nuorten työllistymistä ja toivoo avaavansa uusia mahdollisuuksia ja uravaihtoehtoja tulevaisuuden osaajille kesätöiden ja harjoittelujaksojen kautta.

Ilmoita kiinnostuksesi →